Energi

Har jag och har haft under dagen och kvällen. Har hämtat paket med mitt knästöd med skenor i, vilat, provat kläder, provat stödet, diskat (som vanligt ett berg), duschat, chattat med frugan, städat badrummet oooch bäddat rent 😂😂 Energi? Inte farligt va? 😎 Nu ligger jag i soffan… Fortfarande hypad. Och lyssnar på musik 🎼🎧 Har ju jobbat idag som vanligt. Men är väl hypad bara för att det är valborg imorgon och ska laga mat till frugan. Snacka om lätthypad 😂

Ja den får bli till nån utekväll i sommar!

Min gamla favorit!

Snygga knästödet.

Kaos

Färdig

Rent här med 😁

Och rent här också.

Nu borde jag ta kväll! Klockan är 21:51!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s