Dagen efter

Haha 😂😂 Mådde faktiskt bra idag. Vaknade dock vid 4 och somnade inte om för ens vid 6. Drömde att frugan gjorde slut med mig. Jag blev jätteledsen och gick mot skogen. Hennes syster sprang efter mig och försökte lugna mig 😂 Skum dröm. Men var säkert nått undermedvetet pga det som hände igår.

Vi gick upp vid tio idag tror jag. Och åt frulle. Sen tog vi tag i lite disk och snyggade till. Jag hämtade min bil som vi ställt en bit bort för att få plats med alla andra bilar. Och tog ner ballongerna vid vägen.

Sen packade vi in presenter och åkte hem. Väl hemma tog jag tag i att träna ben och lite överkropp också. Ja just det innan dess fixade jag lite med blommor som jag fått. Och kastade några som dött 🤔😇 Och en får vi se om han överlever.

Sen duschen. Och sen handlade jag lite. Och så somnade jag på soffan. Vaknade vid fem. Käkade lite. Tog tag i disken. Precis när jag var klar ringde moster. Och sen gick jag ut med sopor och nu är jag hos Micke 😊

Två veckors jobb kvar, med start imorgon. Ända in i kaklet!

Tränat

Blommorna

Min middag 😂😎😇

Känner mig duktig 😁

Bra helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s