Varför?

Ska man vakna så tidigt när man druckit lite? Vaknade vid fyra imorse och nu är klockan sex. Kunde liksom inte somna om däremellan 🤔

Har dock haft en helt fantastisk födelsedagsfest 🍸💕🎉🕺🍾 Det var bara nånting som grusade det braiga ett tag…. Det är på gott och ont jag är så jäkla känslig. Det känns ungefär som att jag går omkring med hjärtat utanför kroppen. Finns inget som skyddar det. Ingen mur. Inget nät. Så mitt hjärta tar och känner alla smällar direkt. Och liksom nästan fysiskt. It hurts!

Men roligt hade jag sen och innan ändå. Min svåger hade köpt lite olika öler och viner. Så skulle vi lukta och smaka och gissa om det var en Ipa, en veteöl, en suröl, en lager osv. Sen fick vi namnen och vad för typ. Och försöka para ihop. Jag skrapade bara ihop 3/11 rätt 🤔 Bättre lycka nästa gång!

Bjöd på både lunch fika och middag. Sen efter middagen fixade syrran likadant test fast med godis. Vi fick blunda och smaka och skriva ner vad vi trodde. Det blev askul. Lite snuskiga skämt så blev många garv 😂😂😂

Frugan simmar 😂😉 ur bild.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s