Jag är sjuk!

Har iallafall nån konstig hosta som gör ont i bröstet. Nu sitter jag och väntar på att min pizza 🍕ska bli klar. Här ju ledig denna vecka så jag var på Möller idag och köpte nya torkarblad. Och sen for jag in på Tuna Park och köpte parfym och hittade även en klänning 😇

Sen när jag har ätit borde jag tvätta bilen… och städa hemma 🤔 Har iallafall betalat räkningarna idag. Bra där!

Just det… var hos Stefan igår han fyllde år och han fick världens minsta paket av oss 😂😂😂

Stefans paket 😂😂😂

Mer mat på juldagen

Nya klänningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s