Godnatt

Denna söndag gick jag upp före sju för att tvätta 😂 Japp så blev det. Så hade tvättstugan mellan 7-12. Frugan behövde också tvätta så hon fick tvätta några maskiner under mitt pass när jag var klar. Jag tvättade ändå fem maskiner(!)

Sen drog jag till mina föräldrar jag smorde lister på min bil 🚗 och pappa bytte torkarblad och fyllde på olja och spolarvätska. Vi lunchade innan. Och sen fikade vi efter. Sen åkte jag och tvättade bilen på Ok. Sen hem käkade lite igen och hängde in rena kläder, provade en 50-tals frisyr som jag tänkte ha på nyår.

Nu ska jag sova. Jobbet hägrar imorgon efter en veckas ledighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s