Eremit

Ja jag ska bil eremit 😂 Less på allt och alla just nu, inklusive mig själv. Eller jag är inte less på personerna, utan på deras beteende. Bäst att poängtera. På jobbet rullar det mesta på. Var på APT-möte idag och fick en bunt papper att arbeta mig igenom 😂 Bla en webbaserad kurs. Bra att få uppdatera sig lite.

Dock har även solen fläckar. Både professionellt och privat. Måste dock bli bättre på att se och komma ihåg allt jag gör rätt och bra.

Var på kalas 🥳 i lördags. Syrran har fyllt år så vi firade henne i helgen. Mycket trevligt.

Tårtan de gjort!
Lite lätt sur på nån 😂

2 reaktioner till “Eremit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s