Bra mood!

Japp humöret är perfekt. Jag är glad och mår jättebra. Har varit så hittills denna vecka. På jobbet går allt i en himla fart. Har hunnit med mycket plus att jag gjorde 4 delar av första kursen av den webbaserade kursen vi ska göra. Det totalt 8 kurser i kursen och X antal delar i varje kurs.

Hade 1 fel på fjärde delen attans! 😂 Annars alla rätt ✅ Ja bara kämpa vidare. Imorgon ska jag på massage. Hur skönt? Asskönt! Och sen ska jag kanske träffa Micke…

Nu ikväll har jag tvättat 4 maskiner hos min moster för de renoverar tvättstugorna hos mig. Kan ju tvätta i ett angränsande rum, men jag tänker att det skulle bli så mycket damm och grejer från renoveringen.

Klockan är 22:59 och klockan ringer 04:00 🕓 så borde sova lite. Ha det gott 💕

Suddig och trött tjej
Plugga kurs!

Städa städa!
Fortfarande kanske sur på nån 😂
Ö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s