Soooovit

Har jag gjort i helgen. Var ju lite brist på sömn i veckan innan valborg. Och diskade det mesta av mitt kaos efter valborg. Det är lite kvar men det är väl avsköljt så ingen fara på taket 😉 Jag tvättade ikväll efter jobbet. Blir ju alltid lite hypad mina tvättdagar. Så det där med sömn 💤 nu är svårt. Men aaa det löser sig.

Hade en bra dag igår. Var hos syrran och handlade lite växter, både till henne och mig. Och så rensade vi och fixade iordning i hennes land och pallkrage.

Trillingblomma på stamm som jag köpte.

Fina blommor på Blomsterlandet!

Glad tjej efter gästerna gått på valborg 😁 Inte för att de gick såklart 😂
Samma tjej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s