Gummiben

Har jag 😂 Jag har just nyss tränat ben 🦵 för knäets skull. Bra där till mig själv 👍 Har tvättstugan nu ikväll. Ja som ofta på måndagar.

I fredags lagade frugan och jag middag. Blev risotto, grön sparris och lufttorkad skinka. Vitt vin i glasen. Och lite mera vin och sen fick frugan och jag för oss att rensa ur min garderob. Vet inte riktigt vad vi pysslade med 😂 Men dagen efter var det kläder överallt och vi hade inte samma kläder på oss som när vi startade middagen på fredagen. Micke kom över lite senare på fredagen. Dagen efter sa hans min allt 😂🙈

Sen var jag seg (inte jättekonstigt) på lördagen. I söndags (igår) tog jag reda på all disk och på alla kläder. Lyckades rensa ut en ikeapåse med kläder iallafall. Ja alltid något.

Låter Weronica och Lotta som att det står shopping 🛍 på schemat snart 😁

Middagen i fredags!
Kaos!
Tjoho!
Tränat ben!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s