Puh!

Har precis slängt mig i soffan efter en dusch och städning av dusch. Jobbelijobbade idag och har en sommarjobbare som jobbar med mig denna vecka. Hon är duktig. Efter jobbet var jag rätt seg lite pga vädret och lite pga att det är lite mycket och tungt med golvvården på jobbet. Men vi har fått mycket gjort dessa dagar. Sen efter den här veckan jobbar jag två veckor till innan semestern. Woho vad skönt det ska bli!

Ja sen efter jobbet tog jag en fika med mor och far. Sen drog jag hem. Somnade en stund var lika seg när jag vaknade. Ringde syrran men jag konstaterade att jag var för seg för att åka till henne. Men jag var fortfarande rastlös. Så när jag hade käkat så tog jag tag i duschen. Skurade den invändigt och golvet och utvändigt. Dock har jag kvar att göra rent under duschkabinen. Men det tar vi en annan dag!

Nyduschad!
Ren duschkabin!
Gick en kort promenad igår. Får ta det i små steg nu så att knäet håller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s