Fest

Hade jag i lördags. För att fira 🎉 mig. Weronica och William kom inte för Weronica hade förkylningssymtom. Ja dessa konstiga tider. Men frugan och Micke kom. Blev väldigt trevligt ändå. Fick champagneglas 🥂 av frugan. De var dock inte i födelsedagspresent utan för jag var en så bra vän. Jag blev jätteglad. Och de var i samma serie som mina vinglas.

Gott i lördags!
Min trillingblomma på stam blommar om! Jag är i chock 😂
Tränade mina benövningar igår! Och tvättade efter jobb. Bra dag!

Nu drar jag och jobbelijobbar. Ha en fin dag där ute!

Mina fina champagneglas 🥂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s