Awake

Kan inte sova. Drack några öl med Micke ikväll. Trevligt! Nu kan jag inte sova dock. Klockan ⏰ är 03:19 pip. Ingen fara men blir irriterad.

Har farit runt lite. Spelade discgolf i söndags med syrran Krille och lillkrille. Mycket kul. Sen drog jag hem och hängde med frugan. I i tisdags hjälpte jag syrran att hämta hennes bil från verkstan och sen fikade vi hos Stefan och Malin. I onsdags på morgonen körde jag frugan till läkaren och sen drog vi till Norrköping för lite shopping. Jag köpte en jeanskjol och en bh.

I torsdags var jag hos syrran och mor och far var också där. Sen drog syrran och jag hem till mig och frugan kom upp.

I fredags skulle syster frugan och jag åka på sörmlandturne. Men syrran fick ont i halsen. Så Lotta och jag drog till Trosa istället och hängde där och slöt upp med min moster.

Idag har jag putsat på min bil!

Frugan och jag firade in min semester!
Tvätta bil 🚗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s