Wooho!

Måndag! Meeen fortfarande semester 😎 Igår for jag och frugan till IKEA 😁 Jag köpte långa ljus, nya sängkläder och servetter (såklart😉).

Idag gick jag upp redan strax före sju. For runt som en iller 😂 Hade tvättstugan. Tvättade både gamla och nya sängläder, och massa annat. Sex maskiner fick jag ihop. Försökte krympa några strumpor också som var något stora i stoleken. Lyckades!

Mellan maskinerna diskade jag och handlade gick ut med sopor och duschade.

Seeen klockan 12 typ. Åkte frugan och jag till Fabriken för lite shopping. Jag köpte tre klänningar 👗 och en topp/blus. Och så hittade jag assnygga 😁 lampor som jag valde att ha som sänglampor.

Sen for vi hem. Åt pizzarester. Sen kollade vi lite på vår serie som just nu heter ”Tjockare än vatten”. Och sen började jag visa Lotta vad för kläder jag hade köpt. Och sen började jag montera lamporna. Men tyckte inte jag kunde ta ett foto på dem för det var lite småkaos i mitt sovrum 😂 Men jag for runt och la in kläder, plockade undan små prylar, gömde en sladd , dammsög och frugan pysslade också och så organiserade hon min klädkammaren till lite bättre ordning.

Sen rensade jag även alla papper och skit jag hade på hyllan under soffbordet.

Sen har jag inte gjort nått mer idag😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s