Skjut mig…

… vaknade jag upp imorse och tänkte. Lite för jag var tvungen att gå upp 04:30 😅 Men också för jag kom på att jag inte kommer ha nån fritid i december pga kursen jag måste bli klar med. Haha eller jo nu överdrev jag lite 😅 Men det har varit och är lite tufft/tungt med jobb, kurs och Corona. Jag vill verka glättig och bara nä men det här är inga problem. Men det går lite trögt!! Men ja ja det är som jag sa till Sofia på jobbet att det är bara fortsätta tugga på mitt sura bittra äpple och svälja. Men jag lovade mig själv om jag pluggade mycket nu fram till jul så ska jag få helt ledigt mellan jul nyår.

I helgen som försvann hann jag iallafall få hjälp av mamma, pappa och Lotta att sätta upp granen. Och pappa hjälpte mig att ta bort och flytta dörren till vardagsrummet till lilla klädkammaren. Och så blev det mat och sen åkte mamma och pappa. Men Lotta och jag drack några öl och Micke kom också över.

Annars vad händer? Jo jag är upprörd. Om man vänder kappan efter vinden. Jag är fan besviken på mänskligheten idag.

Besviken på mänskligheten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s