Om…

… jag blir besviken. Många gånger på en person. Jag vet ju att hen förmodligen gör så gott hen kan. Men jag blir så besviken, ledsen och typ arg. Arg för att jag tycker att jag ställer upp en del på personen och får en smula tillbaka. Nu överdrev jag jag vet. Och jag tar inte ut allt detta på hen. För att jag värderar relationen högre än mitt besvikna/arga/ledsna. Men att jag värderar relationen högre tar ju såklart inte bort mina känslor.

Annars har det varit en rätt bra dag. Var trött imorse för att jag tyckte igår att det var en jättebra idé att kolla på Jägarna till sent igår kväll. Imorse tyckte jag att det var ett sämre beslut 😂

Men kom igång. Gjorde klart golvvården på ett kontor med polering som är det sista momentet. Sen flyttade jag ut en del möbler från ett omklädningsrum och ställde resten i ett hörn. Sen skurade jag och sköljde med maskiner.

Glad i måndags i tvättstugan iallafall 😂
Matlåda numera!
Matlådor in the making i lördags.
Bitter******
Råkade bli lite mycket grovrent… 🙈 Men skulle ändå skölja noga sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s