Och då var vi igång!

Ja terminen började förra måndagen. Och hela styrkan med barn och personal var tillbaka efter jullovet. Men det har gått bra. Jag var dock trött nu i söndags och igår. Och även fast jag hade tvättstugan igår så blev jag inte hypad. Men lite piggare blev jag.

Pluggar fortfarande kursen. Stort prov 15 februari. Önska mig lycka till 😉

Annars är väl det mesta som vanligt. Syrran la i färg i mitt hår i söndags. Och några dagar tidigare la jag själv i en färgbomb så det blev lite mer lyster.

Hoppas du har det bra där ute!? Jag mår bra. Även om jag känner mig lite färglös (😅 trots färgen i håret). Men har ju öst på i tempo. Så försöker varva ner nu. Så är nog därför jag känner mig lite grå. Försöker hitta balansen när jag ska öka tempot och när det är dags att vila. Och ibland funkar inget utav det. Men jag försöker lyssna på kroppens signaler.

Ser skum ut 😅 Men håret blev bra!
Lagar matlådor!
Nån öl hos Micke!
Bubbel och sushi med frugan 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s