Herregud

Vilket dygn! Mamma messa vid strax före tolv inatt. Att pappa var dålig. Sen blev det ambulans för honom till sjukan. Han hade väldigt ont i magen stackarn. Jag hann sova några timmar innan mamma ringde vid 04 🙈 Fast min klocka ringer ju en kvart senare så ingen fara. Hon sa att hon skulle hämta pappa men att hon inte kom in i sin bil för dörren hade frusit fast. Så hon ville låna min.

Det gick ju bra för jag jobbar i samma by som mor och far bor i. Så hon fick min bil och jag började jobba. Hon fick hem pappa och jag stack upp och fikade med dem när jag slutat för dagen.

Sen åkte jag hem och jag hade på morgonen tyckt att backspegeln på förarsidan skakade lite. Men det var lite så jag trodde typ nästan att jag kanske inbillade mig. Men på väg hem såg jag att själva spegelglaset lossnade mer och så helt plötsligt såg jag bara himlen 😅😅 men glaset satt kvar hela vägen hem. Och hemma kunde jag plocka loss det från det sista limmet.

Micke sa han kunde limma dit det i helgen. Tack 🙏 Micke!

Har typ varit på tårna hela dan. Och hypad nu ikväll. Hoppas jag kan varva ner snart och somna. Ja vilken dag.

Nä får prova sova. Ha det! 🥰

Jag en udda kväll 🙃
Flen kan också va vackert 😊
Kollade Beverly Hills nyligen.
Sushi med frugan igen 😅
Pluggis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s