Love beyond love

Ja jag har känt så för en person i mitt liv. Alltså känt att jag har en djupare känsla än kärlek. Har du känt så nån gång? Personen finns inte kvar i mitt liv. Men personen gav mig några gåvor som jag tar med mig på livets stig. Det var gåvor som gör det lättare för mig att leva. Just att leva- inte bara vara vid liv.

* Personen fick mig att se mig lite genom hens ögon.

* Personen fick mig att se att det fanns nått annat, utanför jobb och hem.

* Personen fick mig att se mina fina sidor.

Sen vet jag ju också att jag gjort ett stort jobb själv med att hitta strategier som gör att jag mår bättre. Och så har jag byggt på mina strategier jag redan hade. Hen hjälpte mig när jag behövde. Jag är väldigt tacksam för det.

Har du något tungt att bära? Jag kan hjälpa dig bära. Jag önskar du kunde se dig genom mina ögon. Försök träffa den där vännen, även fast du helst skulle vilja va hemma. Boka in nått roligt i kalendern. Le i spegeln. Tänk eller säg, vad fin du är idag. Tänk eller säg, jag älskar dig, till dig själv. Va inte så hård mot dig själv. Och när det är jobbigt, tänk att det inte alltid kommer att vara såhär.

Detta är det jag kommer på nu som jag har gjort under många år. Men tillslut mådde jag bättre. Största grejen var att lära mig älska mig själv.

Prova gärna använda nått av mina grejer. Det kanske inte är rätt väg för dig att gå. Då hoppar du bara dessa tips. Men om de skulle hjälpa dig att må bättre så blir jag väldigt glad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s