Vaken

Klockan är 05:48. Jag har slumrat något men inte somnat riktigt. Hämtade Lotta efter hennes AW vid 01:00 ungefär inatt. Men är nog väldigt utvilad efter fyra veckors semester. Så allt är nog lugnt. Börjar jobba imorgon. Fast först ska jag ha söndag.

Och vad ska hon göra på sin sista lediga dag? Jo jag ska städa 😅 hemma. För Weronica kommer ikväll för några dagars jobb i min stad. Det ser jag fram emot att hon kommer. Och jag ser också på nått sätt fram emot att börja jobba. Dock har jag ca 5-6 timmars övertid att göra veckan som kommer. Den ser jag mindre fram emot.

När sömnen inte är där den borde vara.
Ligger ofta under värmefilten jag köpte nyligen.
Ny klänning! Ljus för ovanlighetens skull 😱😅

He will never know what he lost because let’s be honest. He never know what he had.

Jaha vad göra nu? Det är för tidigt för att börja stöka runt för mycket. Vill inte störa grannarna. Se om jag somnar… eller vad jag hittar på.

Ha det fint så länge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s