Skimrar

I mörkret. Ja det gör jag. Iallafall idag. Man får ta vara på de stunderna. Jag är glad. Inte jättehypad, bara lite. Och jag är lugn. Det brukar jag inte vara när jag är hypad 😅 då är det bara aaaaaaaa.

Hur mår du? Idag?

Fredag imorgon. Yay. Men jag ser också att det kommer va lite att göra i helgen. Flyttar en kompis till nya lägenheten lördag och söndag. Lotta bara ja det blir väl jag som kör skåpbilen. Jag bara jag trodde att jag skulle göra det 😅 Lotta bara omg 😱 vågar du det? Jag bara det är klart jag gör.

Och imorgon kväll ska jag på middag hos en gammal klasskompis. Det ska bli trevligt.

Annars är det full snurr med jobb. Ska till läkaren (psykiatrin) den 26…. Ska ta upp lite grejer, även om jag i stort mår bra. Se om jag kan få hjälp med det jag funderar på.

På speedway med hund 🐕
Lyx. Kostar att ligga på topp 🙈 Hårgrejer och parfym.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s