Hej

Vaken igen 😅 Klockan är 02:48 ⏰ Väckarklockan ringer 04:00 🕓 för jobb som vanligt en måndag. Dock jobbar jag bara tre dagar denna vecka. Sen har jag semester (!) 😁😁 Hur skönt? Jodå!! Ska till Weronica i Linköping på weekend. Lotta/frugan kommer också ner på fredagen. Jag åker på torsdag, ska vara där till 13 typ. Vi ska fixa lite grejer till hennes nya lägenhet. Och gå på massage. Och så ska vi se Ankan och Måns. Och äta gott. Så jag är alltså där torsdag- söndag. Ska bli väldigt trevligt! Ja hon fyller jämt så vi firar henne 🎉

Nu denna helg som kom och gick har jag och syrran handlat lite vi behövde. Jag handlade torkarblad och sen köpte jag ett nytt typ lastnät man har till släpvagn. Men jag ska ha det på balkongen för att förhindra att duvorna bygger bo på min balkong. Det gamla har börjat vittra sönder. När jag förut när jag var nyinflyttad så köpte jag nya utemöbler till balkongen. Och duvorna älskade dem och så bor jag en bit upp… duvorna bara å en takvåning, den tar vi 😅 Jag var inte lika nöjd 🤯

Sen igår (söndag) så behövde frugan och jag köpa lite grejer. Och sen fikade vi hos min syster. Min syster ville inte lämna deras hund 🐕 själv för hunden var lite brännskadad för hon fått kaffe på sig. Så vi fikade och snackade skit. Sen blev vi hungriga och beställde mat via Foodora 😅🙈 Sen var den helgen slut.

Snart… eller ja om en timme ska jag upp och iväg till jobbet. Har även möte idag. Sen ska jag möta upp frugan hos mina föräldrar. Min far ska hjälpa frugan så hon får på sina vinterdäck.

Imorgon efter jobbet ska jag förmodligen också få hjälp av pappa, inte med däck för de har han redan hjälpt mig med, utantill ska sätta upp nya nätet på balkongen. Och sen ska jag tvätta.

Sen ska jag förmodligen träffa Åsa innan jag åker till Linköping. Ojoj full vecka.

Sen ska jag arbeta mig igenom två julbord. Ett i slutet av november, hos Syrrans svärmor. Vi har knytis och det brukar va väldigt trevligt. Sen ska jag på julbord med jobbet i början av december.

Ja händer lite. Skönt att ha en hel del att se fram emot i dessa mörka tider 😊

Är det nån större mening att försöka sova en halvtimme?? Hum 🤔 Eller ska jag göra ett fotbad?? Ja livet är fullt av mariga val.

Jag önskar dig en bra dag! Jag ska göra mitt bästa för att min ska bli bra.

Kärlek och respekt 💕

Vaken
Frugans och min mat i lördags efter syrran och min handling.
Promenad i torsdags. Gick 8 km. Hann bli mörkt innan jag kom genom skogen. Så jag funderade på om vargen kommit till Flen än…
Frugan och jag gjorde jättegod mat förra helgen! Rotfrukter i ugn. Och fläskfilé i sås som bestod av grädde, buljong, dijonsenap,honung dragon, salt och peppar. Citronjuicen glömde vi ha i. Blev jättegott ändå 😁
Tränade ben för knäet i tisdags!
Tvättstugebild
Flyttade Weronica för några helger sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s