Long time no see

Fan förlåt! Jättelänge sen jag uppdaterade. Men nu blir det ett inlägg från sjukstugan. Igen. Ja jag är sjuk igen. Min hals dödar mig. Klockan är 04:55 och det är söndag morgon. Normalt hade jag ju sovit till minst 11. Men efter att ha sovit i två dygn typ (torsdag och fredag) så har jag nog tagit igen.

Sitter nu med en kopp/kaffeglas te i soffan. Pappa ska handla åt mig idag. Bästa pappa. Så jag ska skriva en lista.

Ja annars rullar väl det på som vanligt. Jag hade nyligen ett samtal med en person som sa emot sig själv typ 17 gånger under samtalet. Jag var väldigt upprörd och irriterad efteråt. Kunde inte släppa det och samtidigt hade jag väldigt svårt att sova under denna period. Är rätt säker på att de två sakerna bidrog till att jag blev sjuk.

Jaha får se om jag hittar nått att kolla på på nån streamingtjänst…

Ha det gott där ute. Ta hand om dig så hörs vi!

Sjuklingen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s