Det var det där…

… med sömnen. Klockan är 01:16 och jag kan inte somna. Jag ska upp klockan 4 för jobb. Tillbaka till jobbet efter 11 dagar hemma med förkylning. Men jag accepterar att det är så.

Läste nått citat om att om man såg verkligheten som den faktiskt är och inte som man önskar att den borde vara så får man mera fred inom sig.

Ja… det har jag försökt att ta med mig.

Ja blev en bra helg. Bröt min karantän för jag är frisk. Så jag hängde med frugan igår efter att hon slutat jobbet. Innan hann jag slänga massa kartonger mm. Och städa badrummet. Och dammsuga och skura golven. Så skönt. Städa hemma är inte min bästa gren, trots mitt yrke.

Idag gjorde jag matlådor. Sen kom frugan upp och vi drack kaffe. Hon hade tvättstugan så hon gick upp och ner lite grann. Sen käkade vi lite och kollade på House.

Jaha jobb imorgon. Men jag ska åka till Södertälje vid runt 11 för att jag ska till Företagshälsan. Jag ska dit för att kolla mina händer då jag har ett handintensivt arbete.

Sen på tisdag behöver jag garanterat beställa grejer till jobbet. Hanndukspapper mm. På onsdag ska jag också ifrån mitt område på jobbet för att åka till kontoret för vi har möte.

Och sen onsdag när jag kommer hem från jobbet ska jag på cellprov. Full rulle till veckan.

Lagar matlådor. Blev köttfärslimpa och hemlagat potatismos.
Plugga kurser för jobbet.
Städat och fint hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s