Checkar ut…

… kastar in handduken och loggar ut. Phu vilken dag. Började med att vi inte hade nått vatten på jobbet. Ja eller typ inte nån stans i Stjärnhov.

Och sen hade jag en gås att plocka med Möller i Katrineholm. Har tidigare bett om ett underlag från dom att min bil varit hos dom de två månaderna som den var där. Men inte fått ut nått sådant underlag. Behöver det till mitt försäkringsbolag för att jag ska få stilleståndsersättning. Men idag fick jag det! Var lite rak och bestämd. Och var klar och tydlig. Så direkt när jag fick det skickade jag det vidare till mitt försäkringsbolag.

Har i övrigt idag ringt upp mamma, pappa, min moster, syrran och Micke. Och så hade jag tvättstugan ikväll. Fem maskiner körda. Tack och bock nu tar jag och sover som en stock! 😂

Jag för några dar sen.

Mellon i lördags

Tvätta tvätta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s