Hypad

Mmm… efter en veckas low mood. For trots lågt humör och huvudvärk iväg i söndags ock köpte ett par byxor till jobbet. De jag haft innan har hasat ner då jag saknar midja 😂 Men fick tag på ett par.

Igår (måndag) började min hype. Jobbade över nån timme pga möte och att jag behövde städa gympan med maskin. Men gjorde ju inget jag var på bra humör så. Åkte till mor och far på middag. Mycket trevligt. Idag fortfarande hypad hann jag massor på jobbet. Och sen tvättade jag bilen på väg hem. Och for in på Ica. Hemma tog jag tag i att tvätta håret inför min klippning imorgon. Pratade med moster typ en timme(!) i telefon. Sen tog jag tag i mitt diskberg. Halvvägs igenom det ringde Micke. Sen ringde jag även upp mamma och pappa och syrran 😂

Nu är klockan 23:37 och klockan ringer 04:15. Men kropp och knopp är uppe i varv. Så nu ligger jag i sängen och lurarna är på med musik. Är kanske inte bästa sättet att komma ner i varv. Men älskar när jag känner alla känslor! Blir så tom på känslor när jag är låg så jag tar liksom igen.

Mmmhum försöka mig på sovandet. Ha det bäst nu!

Nya byxorna 😁

Efter besök hos massören och laserbehandling på mina ben.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s